Skip to content Skip to footer

Modern villa architecture
in Switzerland.
Architecture Get In Touch
Impressive exterior design
in Singapore.
Projects Get In Touch
Modern villa architecture
in Switzerland.
Portfolio Get In Touch
tw dr be fb 1 / 3
Who We Are

We design & build ultimate things.

View the range of our services and projects that we perform internationally with huge love and care.

Portfolio

Check Our Projects

Sabriye heeft een aantal maanden onder moeilijke omstandigheden bij ons gewerkt. Na de plotselinge ‘intelligente lockdown’ heeft ze vanuit huis hard gewerkt. Ze is heel secuur, denkt goed mee en komt met relevante eigen suggesties. We zijn erg blij met het resultaat en zullen nog lang plezier hebben van haar werk

Marcel Kopmels

Sabriye heeft ons team in 2017 tijdelijk versterkt. Zij heeft zich de nieuwe werkzaamheden snel eigen gemaakt en deze op efficiënte wijze uitgevoerd. Sabriye is een prettige collega die hard werkt en daarnaast ook geïnteresseerd is in de mens achter haar collega’s. Voor een volgende klus zou ik haar zeker weer vragen!

Karin Toorenburg

Ik heb Sabriye gevraagd om met een kritisch “vrouwelijk” oog te kijken naar ons nieuwe lookbook cq magazine, zowel qua vormgeving als tekstueel. Sabriye kwam met diverse waardevolle opmerkingen inzake de layout die wij inmiddels hebben doorgevoerd. Ook heeft zij tekstueel goede input geleverd. Sabriye is een fijne persoonlijkheid om mee te werken en heeft een frisse kijk op zaken. Ook durft zij met zaken te benoemen die anders zouden moeten of kunnen en heeft een eigen duidelijke visie.

John Monnik

Make your project unforgettable
Let’s work together.

Socials
Newsletter

AxiomThemes © 2022. All Rights Reserved.

Newsletter Sign Up