Skip to content Skip to footer

Over mij

Sabriye betreedt graag onbekende paden. Gedreven door haar nieuwsgierige inslag en inventiviteit, weet ze prille projecten vorm te geven. Ze brengt ruime ervaring mee op het gebied van webredactie en communicatieadvies. Door haar inzicht is ze in staat een creatieve vertaling te maken naar webteksten en beelden. Het oplossen van vraagstukken vindt ze een uitdaging en ze denkt graag out-of-the-box mee. Kennismaken met Sabriye?

Werkervaring
Sabriye werkte voor diverse overheidsinstellingen, namelijk het hoogheemraadschap, de gemeente en de rijksoverheid. Op projectbasis heeft ze veel in korte tijd gedaan. De rode lijn in haar werk is het schrijven en redigeren van webteksten, advies geven over navigatie, menu en gebruikersvriendelijkheid van websites.
Sabriye krijgt energie van nieuwe projecten waar originele ideeën welkom zijn. Ze werkt zowel zelfstandig als in een team waar er ruimte is voor eigen initiatief. Het vormgeven en creëren van online communicatiemiddelen geeft haar veel plezier. Ze kan zich inleven in de doelgroep, is klantgericht en heeft gevoel voor strategie. Sabriye is leergierig en pakt nieuwe materie snel op. Het leveren van kwaliteit en resultaat is voor haar prioriteit en ze kan goed met deadlines omgaan.

Kleurig persoon
Een goede werksfeer en plezier in haar werk vindt Sabriye belangrijk en daar levert ze zelf een actieve bijdrage aan. Ze is toegankelijk en geïnteresseerd in de mensen om haar heen en heeft een open mind.

Drive
Sabriye’s ambitie is om zich verder te ontwikkelen op het gebied van content marketing. Zo wil ze met haar webredactie ervaring ook inzetbaar zijn voor diverse creatieve projecten waar beeldredactie en sociale media een rol spelen.

 

Linkedin

Contactformulier


    Ik geef toestemming dat mijn gegevens worden opgeslagen